Dat borsten een veelbesproken onderdeel van het vrouwelijk lichaam zijn, zou een mooi gegeven kunnen zijn. Want borsten zíjn geweldig! Veel vrouwen zijn dan ook blij met hun borsten, maar helaas zijn ook veel vrouwen níet blij met hun borsten. Veelal is dit ingegeven door de media die ons doet vergeten wat de werkelijke waarde van onze borsten is, en ons in plaats daarvan vertelt hoe we er uit zouden moeten zien. Ook de huidige (gepornoficeerde) cultuur kweekt een behoefte aan bepaalde maten en vormen en een irreëel beeld van ‘het gebruik’ van borsten.

Gelukkig worden steeds meer vrouwen zich bewust van het échte belang. Naast het levengevende, de voeding voor onze kinderen, de sensuele waarde voor onze partners, is er zoveel voor onszelf om van te genieten.

Borsten zijn direct verbonden met onze genitaliën en helpen in belangrijke mate onze seksuele energie te verspreiden door ons lichaam, waardoor we ons vitaal en krachtig kunnen voelen.

Borsten zijn natuurlijke seismografen die de omgevingsinformatie absorberen. Tepels zijn als het ware antennes, die feilloos oppikken wat er om ons heen gebeurt, en deze informatie doorsluizen naar de rest van ons systeem. Het dragen van (beugel) bh’s kan hier een verstoring in teweeg brengen.

Hier vind je allerlei artikelen die het belang en de verzorging van borsten bespreken: waarom je om gezondheidsredenen beter geen bh draagt, hoe beugels in de bh de meridiaanbanen verstoren, hoe je je borsten kunt masseren om overbelasting te voorkomen en om de gevoeligheid en sensualiteit van je borsten (weer) te voelen, hoe je je borsten gezond kunt houden, hoe je in contact kunt komen/blijven met je borsten….

Ik wens dat het je helpt je borsten als belangrijk onderdeel van wie jij bént te kunnen zien, dat je er goed voor gaat zorgen en van blijft genieten.

Deze informatie is nooit volledig en kan steeds aangevuld worden. Heb je zelf informatie die je waardevol vind om hier te plaatsen, laat me dat dan weten!