Project Description

Het vrouw-zijn kent vele uitdagingen op fysiek en mentaal gebied. Natuurlijk kun je alles zelf oplossen, maar soms is het fijn om daar wat ondersteuning bij te krijgen.

Wanneer je écht met jouw processen wil werken, bied ik verschillende opties. Klik op een afbeelding voor de volledige informatie.

Het zal je niet ontgaan dat de specifiek omschreven sessies gericht zijn op het vrijmaken van alle delen van het bekkengebied. De reden hiervoor is dat juist in dat gebied de kérn van je blokkades aangepakt wordt en heling bij de basis plaatsvindt. Bij elke vorm vind je uitgebreide uitleg over dat helen van dat gebied.

Ben je nog niet toe aan een dergelijke sessie, en wil je wél meer in contact komen met je lichaam en jouw behoeften, heb je last van blokkades of patronen waar je op vast loopt, heb je behoefte aan ontspanning, aan overleg of informatie, ook dan ben je van harte welkom! Een sessie is altijd volledig op jouw situatie afgestemd.

Deze sessies bied ik aan vanuit veel scholing en veel ervaring:

  • opleiding tot Tao-Tantra Teacher bij Tao-tantric Arts
  • opleiding tot Sacred Feminity Teacher bij Tao-trantic Arts
  • Maha Yoni Healing ® opleiding bij Soul Tantra Institute
  • lang- en kortdurende trainingen bij Ronja Sebastian, Matthias Schwenteck, John Hawken, Komala, Astiko, Santoshi, Vasanti, Tantra Movement, Anand Rudra, David Cates, Jan den Boer, Gert Jan van Zessen en anderen.
  • opleidingen tot natuurgeneeskundig therapeut (zie www.inbalanz.com)
  • Sivananda yogadocente
  • last but not least mijn eigen processen en vele boeken van Betty Martin, Margot Anand, Saida Désilets, Maitreyi D. Piontek, Mantak Chia….

Yoni is Sanskriet voor vagina en baarmoeder en staat symbool voor het Universum.  Maha betekent allerhoogste, waarmee we de Yoni zien als allerhoogste bron van leven.

Ik nodig je graag uit om contact met me op te nemen wanneer je wil overleggen of om een afspraak te maken: welkom@volopvrouwzijn.nl of 06-24503461