Project Description

Een jade ei is letterlijk een in de vorm van een ei geslepen stuk jade (een harde halfedelsteen met mooie geneeskrachtige eigenschappen). Het ei is doorboord, zodat er een koordje doorheen kan wat nodig is voor het doen van bepaalde oefeningen.

Het jade ei kan op verschillende manieren ingezet worden voor het inwendig helen en reinigen, versterken van spieren in de yoni en het vergroten van gevoeligheid.

Tijdens dit consult laat ik je kennis maken met ‘De kunst van het succulent leven’ en de veranderingen die op kunnen treden wanneer je het jade-ei gaat gebruiken.

De kunst van het succulent leven houdt in dat wij als vrouwen optimaal gebruik maken van ons bewustzijn en het vermogen om meer vreugde, persoonlijke kracht, vitaliteit en sensualiteit in ons leven te brengen om te leven in vrijheid en liefde, ongeacht de omstandigheden.

Dit heeft betrekking op alle aspecten van ons bestaan:

  • Fysiek: verbetering van gezondheid, spiertonus en souplesse van het bekken
  • Emotiononeel: helen van vroegere gebeurtenissen
  • Mentaal: beperkende overtuigingen vervangen door positieve
  • Spiritueel: verbinding maken met de universele vrouwelijke essentie, bewuster leven vanuit onze kracht

Het gebruik van het jade ei in combinatie met oefeningen uit de TAO en Qigong kan opvallende resultaten boeken op het gebied van pms- en menopauzeklachten, vruchtbaarheid en orgastische ervaringen.

Tijdens het jade ei consult wijd ik je in, in het gebruik van het ei, en laat ik je kennismaken met een aantal oefeningen die je, eerst zonder, en later mét het ei kunt doen. Ook maak je kennis met het gedachtengoed van de Kunst van succulent leven.

Ik heb geleerd met het jade ei te werken tijdens zowel de opleiding Tao-tantra Teacher bij Tao-Tantric Arts als in de Maha Yoni Healing opleiding bij Soultantra Institute.

De aanpak:

Wanneer je al een ei hebt aangeschaft breng je dat mee. Je kunt ook via mij een ei aankopen – neem dan vooraf contact op voor de mogelijkheden.

We bespreken eerst jouw persoonlijke situatie en wensen met betrekking tot dit consult. De informatie en oefeningen die ik je geef stem ik af op jouw situatie. Ik vertel je hoe je het ei kunt gebruiken, en als je dat wil kun je dit in mijn bijzijn in alle veiligheid en geborgenheid onder een dekentje oefenen. Ik begeleid je dan móndeling bij het inbrengen en een eerste oefening. Ook doen we een visualisatieoefening die je alvast helpt bij het voelen van de energie die in gang wordt gezet.

Wanneer je menstrueert is het beter het ei niet te gebruiken. Het lichaam is dan al aan het reinigen en vanwege de neerwaartse beweging daarvan is het beter níets in het lichaam te brengen wat deze energie (apanavayu = neerwaartse wind in de Ayurvedische terminologie) blokkeert of zelfs weer omhoog stuwt.

  • Een yoni (jade) ei consult duurt 60 to 75 minuten en kost € 90,- inclusief btw