Project Description

Het bekken is de basis van ons bestaan. Hier zetelt jouw baarmoeder, het hart van jouw creatieve, levenscheppende lichaam. Het bekken omvat jouw basischakra’s: je gevoel van bestaansrecht, levensenergie en seksualiteit, creativiteit en de kunst om het leven spelenderwijs te beleven. Blokkades in dit gebied kunnen ervoor zorgen dat je wat stijf of verstard in het leven staat of lichamelijke pijn ervaart. Blokkades kunnen ontstaan door vastgezette overtuigingen en ervaringen, niet doorleefde emoties en ook door het veelvuldig op hoge hakken lopen.

Deze sessie kan afhankelijk van jouw situatie een zachte verlichting brengen, maar ook echte diepe release. De massage wordt met grote integriteit gegeven en in continu contact met jou afgestemd op wat er zich voordoet in het moment.

De aanpak:

De sessie start met een gesprek over jouw aandachtspunten. Waar heb je last van,  waar heb je behoefte aan….

Daarna starten we de massage. Deze wordt gegeven van mij aan jou, in volledige afstemming met elkaar. Eerst ontspannen en openen we jouw lichaam met rustige en langzame strijkingen.

Daarna gaat de aandacht naar je bekkengebied: je heupen, je dijbenen, de bekkenranden, de liezen. Op diverse plaatsen bevinden zich marmapunten waar energie zich vastgezet kan hebben.

Door schuddende, stotende en zacht drukkende bewegingen kunnen we deze blokkades los maken zodat je letterlijk en figuurlijk weer meer ruimte ervaart.

Doordat je bekkengebied minder gespannen is, kun je letterlijk losser, vrijer en opener in het leven staan.

Indien gewenst kan ik je oefeningen uit de Tao meegeven voor zelfheling en/of het vrijer laten stromen van je energie in dit gebied.

  • Een bekkenrelease sessie duurt ongeveer 75 minuten en kost € 100,- inclusief btw