Hoe bijzonder is dat?! Een Baarmoeder die geboren wordt.

Het gebeurde schijnbaar zonder voorbereiding. In werkelijkheid was er natuurlijk al een maandenlange zwangerschap. Een steeds weer voelen van wat er mocht zijn en benieuwd zijn naar wat er zou komen.

Allerlei voorstellingen, ideeën, wensen, hoop en verlangen met betrekking tot mijn diepe hartenwens om vrouwen (en mannen) van deze wereld te mogen ondersteunen in hun ware ‘zijn’. Verlangen om mijn hart en intuïtie ten volle te kunnen volgen.

Ja, ten volle. Zonder me nog tegen te laten houden door wat ík denk of dacht dat ‘de rest’ er van zou denken. Zonder…ach, wat maakt het uit.

MET, daar draait het om. Mét liefde, aandacht en koestering. Mét de puurheid van het bestaan. Mét volledige aanwezigheid en waarachtige intentie.

Pfieuw, de sidderingen gaan door mijn lichaam nu ik dit schrijf. Van heel diep komt het. Recht uit mijn waarheid.

Wat is dat dan die Baarmoeder?! Zij ontstond ‘ineens’ vanmorgen. Terwijl ik op mijn yogamat lag, in savasana. En me plotseling sterk verbonden voelde met onze bron.

De Baarmoeder wordt onderdeel van het gehele ‘Volop Vrouw Zijn’ wat al langer in aantocht is.

Natúúrlijk, merk ik, terwijl ik dit schrijf…. Een baarmoeder ís toch ook een onderdeel van het gehele vrouwzijn….

Ineens begint alles te stromen.

De Baarmoeder wordt een plek waar je je geborgen kunt voelen, waar je mag zijn zoals je bent. Zonder de invloeden die het leven op je heeft. Of juist met…

Gewoon er zijn. Aanwezig zijn. Gehoord worden en horen. Gezien worden en zien. Gevoeld worden en voelen.

Mmmmm…..

In eerste instantie 1 x in de week, op woensdagochtend. Vrije inloop tussen 10.00 en 12.00 uur. Kijken en voelen wat er ontstaat. En verder ‘op afspraak’. Gewoon wanneer je denkt dat het fijn zou zijn om even te ont-moeten. Om contact te maken. Tot rust of tot leven te komen. Samen voelen wat er mag zijn. Een gesprek, een knuffel, een dans, muziek, stilte….

Mijn woonkamer transformeert zich tot Baarmoeder. Een plek waar je je veilig mag voelen. Veel meer kaders zijn er niet. Plaats, tijd en ruimte… jij, ik en….

Welkom!