Project Description

De Connectiedagen zijn bedoeld om te verbinden. Verbinding met jezelf: wéten wie je bent, wat je voelt, wat je wil. Opnieuw kennis maken met jezelf, of die kennis verdiepen. Vóelen wat er in je omgaat, hoe je reageert, wat je wel of niet fijn vindt. Beleven waar je grenzen liggen, óf je ze wil verruimen en hóe je dat dan doet.

En verbinding met andere vrouwen, met je sisters. Zien en ervaren wat hun proces is, samen delen, ervaren hoe dichtbij zij mogen komen, leren van wat je ervaart.

Tijdens een Connectiedag gaan we in contact met elkaar en onszelf door middel van oefeningen, uitdagingen en speelse mogelijkheden.

Op een veilige manier wil ik je uitdagen om je zelf te openen. Voor jezelf en voor anderen. Om middels de oefeningen jouw waarheid (beter) te leren kennen. Jij bepaalt altijd jouw grenzen. Je hoeft niets te doen wat je niet wil doen. Wel vraag ik van je om open te staan voor het verruimen van je grenzen, om jezelf te openen voor nieuwe mogelijkheden.

De ervaring leert, dat als vrouwen samen-zijn, er al heel snel een vertrouwde sfeer ontstaat. Een sfeer waarin je je veilig en welkom voelt. En elke keer is het weer verbazend om te ervaren hóe makkelijk het is om met vrouwen samen te zijn en hóe makkelijk je je kunt openen in de veilige draagmat van vrouwen.

We gaan samen dansen, hartcontactoefeningen en ander ”lichaamswerk” doen, er zijn luisterende oren die graag jouw verhaal horen.

Na de lunch gaan we verder met oefeningen uit de Tao om het contact met je baarmoeder en je borsten te intensiveren.

De oefeningen die je leert kun je thuis beoefenen. Ze zijn bedoeld om meer levensenergie te genereren en je vrouwelijkheid ten volle te léven in alle aspecten: Volop Vrouw Zijn!

Praktisch:

Connectiedagen duren van 09.30 tot 16.30 uur.

Inloop vanaf 09.15 uur.

Kosten: € 65,- inclusief veganistische lunch (graag contant betalen bij binnenkomst)

Meebrengen: omslagdoek en loszittende kleding, sokken of slofjes, een dekentje/mat en kussen om op te kunnen zitten en liggen.
Liever niet: sterk geurende parfum/luchtjes

Aanmelden of meer informatie via welkom@volopvrouwzijn.nl en via telefoon of het contactformulier op deze website.