Project Description

Tijdens mijn Tao-tantra Teacher Training in Thailand heb ik kennis gemaakt met ‘Shaken’.

Shaken doe je op inspirerende muziek die louter positieve kenmerken heeft.

Je staat met twee voeten op de grond en richt je aandacht naar binnen. Je luistert naar de muziek. Langzaam maar zeker sta je je lichaam toe om te trillen en te schudden. Dat begint bij je voeten en in jouw tempo laat je het trillen/shaken steeds hogerop gaan. De muziek blijft je inspireren.

Wanneer je je overgeeft aan de energie die steeds duidelijker voelbaar door je lichaam stroomt, ga je je lichter en lichter voelen – een extatisch gevoel kan het gevolg zijn.

Zeker wanneer je het shaken in groepsverband doet, kun je al snel het gevoel van extase ervaren, doordat je als groep de energie-opbouw vergroot.

Het shaken draagt bij aan een goede doorstroming van de energie in je lichaam en kan daardoor bijdragen aan het verhelpen van blokkades ofwel gestagneerde energie. Het shaken wakkert jouw innerlijke vuur aan. Door regelmatig te shaken versterk je innerlijke kracht.

Het shaken kun je natuurlijk ook thuis doen. Neem dan (minimaal) een half uur de tijd en blijf shaken met een intensiteit die jouw lichaam aankan, ook als je het gevoel hebt dat je te moe wordt. Doordat gestagneerde energie weer op gang komt, is het shaken ook een helingsproces, waarvoor je soms door oude, opgeslagen emoties heen gaat – de energie was immers gestagneerd.

Het shaken mag je elke dag beoefenen. Voor een extra stimulans, op alle gebieden, is het fijn om dit 1 x per week in groepsverband te doen.

Fijn als jij er bij bent!

Praktisch:

Ecstatic Shaking vindt plaats op woensdagochtenden van 09.15 – 09.45.

Inloop vanaf 09.00 uur. Deur sluit om 09.10 uur.

Kosten: € 3,50 per keer. Vooraf aanmelden per mail: welkom@volopvrouwzijn.nl of via het contactformulier op deze website.

Je bent van harte welkom om te blijven voor een samenzijn in het inloopthuis voor vrouwen tussen 10.00 en 12.00 uur.

 

 

Inspiratie: