Project Description

Jij en je lichaam

Graag wil ik je stimuleren om je lichaam goed te leren kennen en er goed voor te zorgen.

Jouw lichaam is het belangrijkste wat je hier op aarde bezit. Het is jouw huis, je thuis, je tempel.

Het is niet persé makkelijk en al helemaal niet vanzelfsprekend dat we ons lichaam goed kennen en haar signalen opvolgen.
Allerlei al dan niet herkenbare of vage kwalen en frustraties zijn het gevolg.

Het leren luisteren naar JOUW lichaam is een stap die ik je graag gun! Het zal je zoveel meer levensvreugde kunnen geven wanneer je weer contact maakt met jouw intuïtie, je onderbuikgevoel, je diepe weten. En daarbij ook nog eens het lef hebt om allerlei door de maatschappij en reclames opgelegd en aangeleerd gedrag los te laten.

Dat lukt niet in één keer; het is een proces waarin je stap voor stap bewuster wordt. De eerste stap is het belangrijkste. Wanneer je gaat geloven in jezelf, komen de vervolgstappen ‘vanzelf’. In jouw tempo en op jouw manier.

Er zijn tal van manieren waarop je het contact met je lichaam kunt herstellen of verbeteren. In diverse artikelen, van mezelf en van anderen, wil ik je hier naar onderwerp inzicht geven in een aantal van ongekend veel mogelijkheden. Natuurlijk is deze informatie niet compleet, en gecreëerd met de huidige inzichten. Ook dit is een proces, waarin groei en voortschrijdend inzicht onvermijdelijk zijn.

Geniet er van, geef je zelf de ruimte om alles in jouw tempo te beléven en zie alles wat je leest en er bij ervaart als een kans om te groeien naar een nóg liefdevollere, bewuste versie van jezelf.